Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα μπαλάκι του γκολφ διαθέτει το σύστημα ProPILOT της Nissan !

Εμπνευσμένο από το νέο σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT 2.0, το πρωτότυπο μπαλάκι βοηθά τους λάτρεις του γκολφ,  να επιτύχουν το  στόχο τους !

Η Nissan απαλλάσσει από το άγχος και τους γκολφερς,  με τo πρόσφατο, καινοτόμο και πρωτότυπο μπαλάκι  του γκολφ με ProPILOT.

Το πρωτότυπο μπαλάκι εμπνέεται από την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPILOT 2.0 της Nissan, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με το νέο Nissan Skyline,  τον επόμενο μήνα στην Ιαπωνία. Σχεδιασμένο για οδήγηση σε  αυτοκινητόδρομο, το ProPILOT 2.0 λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος για να βοηθήσει στο χειρισμό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, σε καθορισμένους δρόμους. Παράλληλα, για πρώτη φορά,  το σύστημα επιτρέπει την οδήγηση χωρίς ο οδηγός να κρατά το τιμόνι, διατηρώντας την πορεία του οχήματος σε μια λωρίδα.

Παρομοίως με την προηγμένη τεχνολογία ProPILOT 2.0 του Skyline, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPILOT υποστηρίζει τους γκολφερς,  ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή προς το στόχο του. Οι παίκτες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι θα φτάσουν στο στόχο τους χωρίς κόπο, σε κάθε χτύπημα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που απορρέει από το Nissan Intelligent Mobility,   το όραμα της εταιρίας για το πώς τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία,  το μπαλάκι  κατευθύνεται στο γήπεδο φτάνοντας στην τρύπα με το πρώτο χτύπημα,  προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στον παίκτη.

Μια κάμερα  ανιχνεύει τη θέση όπου βρίσκεται το μπαλάκι και η τρύπα. Όταν ο παίκτης χτυπήσει το μπαλάκι,  ένα σύστημα παρακολούθησης υπολογίζει τη σωστή διαδρομή με βάση την κίνηση της μπάλας και ρυθμίζει την τροχιά της. Συνδυάζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης με ένα εσωτερικό ηλεκτρικό μοτέρ, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPILOT παραμένει στη σωστή τροχιά, μέχρι  να φτάσει στην τρύπα,  κάνοντας ακόμα και αρχάριους παίκτες, όλων των ηλικιών, να αισθάνονται σαν επαγγελματίες.

Βίντεο με το πρωτότυπο μπαλάκι εν δράσει, μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/dsPhB5jZbDU

Το μπαλάκι του γκολφ με το  ProPILOT της Nissan είναι το πιο πρόσφατο από μια σειρά πρωτοτύπων,   εμπνευσμένων  από τις τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility. Αντίστοιχα πρωτότυπα έχει δημιουργήσει η Nissan με την Έξυπνη Καρέκλα Γραφείου που “παρκάρει” μόνη της, την Καρέκλα με ProPILOT, καθώς και τις παντόφλες Ryokan με ProPILOT που “τακτοποιούνται” μόνες τους !

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή