Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα διήμερο των …1.200 ευρώ για την Βασιλένα

Την έγκριση των οδοιπορικών ύψους 1.200 ευρώ της Δημοτικής Συμβούλου Τρικάλων Βασιλένας Μητσιάδη, για να μεταβεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου στην Λετονία, καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η κ. Μητσιάδη, θα συμμετάσχει σε δράση Ευρωπαϊκού προγράμματος «Πολιτική στήριξης και δράσης για ένα ενεργό περιβάλλον», και σύμφωνα με την εισήγηση «πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει από το 2015 ο Δήμος Τρικκαίων και αυτή είναι η 6η συνάντηση (τελευταία) όπου θα γίνει αποτίμηση της μέχρι τώρα δραστηριότητας του κάθε φορέα σε σχέση με τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τις απαιτήσεις του προγράμματος, με στόχο να εντοπιστούν τυχόν εκκρεμότητες για να καταστεί η ολοκλήρωση του προγράμματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση των εθελοντικών δραστηριοτήτων στον αθλητισμό, μαζί με την κοινωνική ένταξη, την ισότητα των ευκαιριών και τη συνειδητοποίηση της σημασίας της υγείας, τη βελτίωση της σωματικής άσκησης μέσω αυξημένης συμμετοχής και της ίσης πρόσβασης σε αθλητικές δραστηριότητες για όλους».

Η μετακίνηση της κ. Μητσιάδη, η θα γίνει με ιδιωτικό μέσο μετακίνησης μέχρι Αθήνα, και από εκεί αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της Λετονίας την Ρήγα και η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή