Τα νέα της πόλης

Ένα διήμερο των …1.200 ευρώ για την Βασιλένα

25 Sep 2017

Την έγκριση των οδοιπορικών ύψους 1.200 ευρώ της Δημοτικής Συμβούλου Τρικάλων Βασιλένας Μητσιάδη, για να μεταβεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου στην Λετονία, καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η κ. Μητσιάδη, θα συμμετάσχει σε δράση Ευρωπαϊκού προγράμματος «Πολιτική στήριξης και δράσης για ένα ενεργό περιβάλλον», και σύμφωνα με την εισήγηση «πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει από το 2015 ο Δήμος Τρικκαίων και αυτή είναι η 6η συνάντηση (τελευταία) όπου θα γίνει αποτίμηση της μέχρι τώρα δραστηριότητας του κάθε φορέα σε σχέση με τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τις απαιτήσεις του προγράμματος, με στόχο να εντοπιστούν τυχόν εκκρεμότητες για να καταστεί η ολοκλήρωση του προγράμματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση των εθελοντικών δραστηριοτήτων στον αθλητισμό, μαζί με την κοινωνική ένταξη, την ισότητα των ευκαιριών και τη συνειδητοποίηση της σημασίας της υγείας, τη βελτίωση της σωματικής άσκησης μέσω αυξημένης συμμετοχής και της ίσης πρόσβασης σε αθλητικές δραστηριότητες για όλους».

Η μετακίνηση της κ. Μητσιάδη, η θα γίνει με ιδιωτικό μέσο μετακίνησης μέχρι Αθήνα, και από εκεί αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της Λετονίας την Ρήγα και η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο.

«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

Μικρή πράξη καλοσύνης σε συνεργείο της ΔΕΥΑΤ εξελίχθηκε σε παρεξήγηση — και η ευγένεια χάθηκε μαζί με τα παγάκια …
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέες αίθουσες για το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέες αίθουσες για το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

Αντικαθίστανται δύο ακατάλληλοι οικίσκοι με νέες αίθουσες διδασκαλίας – Παρέμβαση Κουρέτα …
Γεωργιάδης – Παπαστεργίου φέρνουν “βαθμούς” στο ΕΣΥ – Ψηφιακή αξιολόγηση από τους πολίτες

Γεωργιάδης – Παπαστεργίου φέρνουν “βαθμούς” στο ΕΣΥ – Ψηφιακή αξιολόγηση από τους πολίτες

Συνέντευξη Τύπου Γεωργιάδη – Παπαστεργίου για την ψηφιακή μέτρηση της εμπειρίας ασθενών …
Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μυθολογίας για παιδιά – Νέα εκδήλωση στις 15 Ιουλίου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.