Εναρκτήρια συνάντηση για ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Αύριο και μεθαύριο, θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η εναρκτήρια συνάντηση ερευνητικού έργου με κρατική χρηματοδότησης και συντονιστή εταίρο το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Κων/νος Ματθιόπουλος, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη μιας Ερευνητικής Υποδομής εθνικής εμβέλειας στον τομέα της Συνθετικής Βιολογίας ικανής να προωθήσει την έρευνα και να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας στο ελληνικό αγροδιατροφικό σύμπλεγμα.

Για την επίτευξη της προσπάθειας συμμετέχουν εκτός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 8 ακόμη Ελληνικά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα από 5 Περιφέρειες, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Πατρών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή