Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έναρξη μαθημάτων αναρρίχησης στην Πύλη Τρικάλων

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της ακαδημίας αναρρίχησης.

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα δραστήριας προηγούμενης χρονιάς κατά την οποία ο σύλλογος πήρε τις πρώτες του διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων και εγγραφών για την νέα χρονιά.

Η ακαδημία θα λειτουργήσει για 6η συνεχόμενη χρονιά με 3 τμήματα.

Το αγωνιστικό τμήμα το οποίο πέρυσι μας έφερε τις πρώτες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο θα εξακολουθήσει και φέτος να εκπροσωπεί τον σύλλογο μας ανά την Ελλάδα με την προσθήκη και καινούργιων νεαρών αθλητών.

Επίσης όπως και πέρυσι θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης αναρρίχησης με παιγνιώδη μορφή στηριζόμενη στις βασικές παιδαγωγικές αρχές. 

Ως σύλλογος φέτος με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη ολοκληρωμένου τμήματος προσχολικής ηλικίας (Baby τμήμα αναρρίχησης). 

Η ακαδημία από φέτος στεγάζεται σε νέο χώρο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Πύλης.
 
Προπονητής της ακαδημίας θα είναι και φέτος ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Χρήστος Μπαλάς, ο οποίος κατάγεται από την Πύλη Τρικάλων και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες & Χιονοδρομία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc: Άσκηση & Ποιότητα ζωής.
 
Σύσσωμο το Δ.Σ σας καλεί να γίνετε μέλη της ακαδημίας μας και να γνωρίσετε την αναρρίχηση μαζί μας. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα ανακοινωθούν και συνεργασίες στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της ακαδημίας μας. Μείνετε συντονισμένοι…
 
 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6979293482 & 6939173337

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή