Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Πλάτανο Τρικάλων

Ξεκινούν σήμερα στον Πλάτανο οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2018, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν σήμερα Σάββατο στις 9 το βράδυ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου «Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά» με τους Άρη Φαλιάγκα και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Θωμά Τάνκο στο μπουζούκι, Γιάννη Αγγέλη στο βιολί και Χρήστο Μακρή στην κιθάρα.

Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που θα παρουσιάσουν Μικρασιάτικους χορούς και τραγούδια.

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου στις 9 το βράδυ, θα γίνει προβολή ταινίας για παιδιά και την επόμενη ημέρα στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Πλατανιωτών με Δημοτική βραδιά και ένα παραδοσιακό γλέντι με χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί με τους Νίκο Νίκο, Γιώργο Βράντζα και Δέσποινα Καρρά στο τραγούδι, το Θανάση Μητσάτσικα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, τον Κώστα Μπαλογιάννη στο λαούτο και το Βασίλη Γαλάνη στα κρουστά.

Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τα Ελληνική νησιά.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή