Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένας νέος και …διευρυμένος Χρήστος Μιχαλάκης από τον Γενάρη του 2024

Ο ουσιαστικός ρόλος που θα αναλάβει στη Θεσσαλία πέρα από το «τυπικό» της μεταφοράς της οργανικής θέσης στον Δήμο Τρικκαίων

Μπορεί να μεσολαβεί ελάχιστο διάστημα για τον Χρήστο Μιχαλάκη από την παράδοση της σκυτάλης στην νέα αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ωστόσο, ο ίδιος παραμένει «στα όπλα» μιας και για ακόμη μια μέρα βρίσκεται στον Ασπροπόταμο προσπαθώντας να συμβάλει από κοντά στη διευθέτηση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον ορεινό όγκο μετά τις πλημμύρες.

Βέβαια όσο αυτός βρίσκεται στο πόστο του, το μέλλον σχεδιάζεται ήδη.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr, ξεκαθάρισε ότι η μετάταξη στον δήμο Τρικκαίων είναι μια τυπική διαδικασία που αφορά την οργανική του θέση ως υπάλληλος και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκονται πολιτικοί όροι. Στην ουσία πρόκειται για μια γραφειοκρατική διαδικασία ώστε να καλύπτονται οι όροι των διατάξεων που αφορούν τους εκλεγμένους δημόσιους λειτουργούς.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος που είναι και το σημαντικότερο, ο κ. Μιχαλάκης τόνισε στο Trikalanews.gr, πως εννοείται ότι ως εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, θα συνεχίσει να βάζει τον νομό Τρικάλων σε πρώτο πλάνο.

Βέβαια, οι πληροφορίες μας θέλουν να δέχεται προτάσεις για την ανάληψη σημαντικών θέσεων ευθύνης. Ο ίδιος βέβαια περιορίζεται στο να αναφέρει ότι η στιγμή των αποφάσεων δεν έχει έρθει ακόμη.

Είναι σχεδόν σίγουρο όμως θα πούμε εμείς με βάση ασφαλείς πηγές μας ότι η Θεσσαλία θα είναι πάντα ο προορισμός, απλά  οι διεργασίες περιλαμβάνουν το Αθηναϊκό κέντρο λήψης αποφάσεων….

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή