Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κεντρικά στελέχη της ΝΔ ετοιμάζουν επίσκεψη στα Τρίκαλα

Πιθανή η έλευση Μητσοτάκη στη δυτική Θεσσαλία – κυρίως Καρδίτσα- του Αγίου Πνεύματος

Η προεκλογική περίοδος ξεκινά να μετρά για ακόμη μια φορά και μέχρι την 25η Ιουνίου, η ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Τρικάλων, έχει σκοπό να δώσει τη μάχη των μαχών ώστε  το αποτέλεσμα της κάλπης να είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα υπέρ της ΝΔ στην περιοχή.

Το σύνθημα εξάλλου του προέδρου της νομαρχιακής Γιάννη Κουτσονάσιου είναι «Έξω στο λαό»… Καταλαβαίνουμε οπότε ότι το βάρος θα δοθεί στην άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους και σε μια κούρσα περιοδειών σε όλο τον νομό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr το προσεχές διάστημα ετοιμάζεται επίσκεψη κορυφαίου κεντρικών στελεχών της ΝΔ της περιοχής μας. Ωστόσο, δεν έχει καθοριστεί αν θα γίνει κάποια εκδήλωση ανάλογη των θεματικών που είχε διοργανώσει κατά την προηγούμενη εκλογική περίοδο η ΔΕΕΠ.

Το σίγουρο είναι ότι το ιδιαίτερα δυναμικό team θα περιοδεύσει στην πόλη αλλά και σε δύο κεφαλοχώρια της περιοχής δείχνοντας τις προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται στον κόσμο και να επικοινωνήσει το προεκλογικό της αφήγημα απευθείας στους πολίτες.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες επίσκεψη στη Δυτική Θεσσαλία το πιθανότερο του Αγίου Πνεύματος, ωστόσο η επίσκεψη προσανατολίζεται κυρίως στην περιοχή της Καρδίτσας, μιας και κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο δεν είχε επισκεφθεί τον νομό που τελικά του έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή