Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Φαρσάλων και Εμπορικού Συλλόγου

Σε ενδυνάμωση της συνεργασίας δήμου Φαρσάλων και Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής, συμφώνησαν την Τρίτη ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου κατά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Συλλόγου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της φετινής Γιορτής Χαλβά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή και ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τη διοργάνωση της Γιορτής Χαλβά κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ενώ από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πιτσάβας, η α’ αντιπρόεδρος κ. Αθανασία Παναγιώτου, ο β’ αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Γιαννολόπουλος, ο γενικός γραμματέας κ. Γιάννης Τσούλης, η ταμίας κ. Γεωργία Μπελιώκα και η αναπληρώτρια ταμίας κ. Κατερίνα Αργυράκη.

Συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου στη Γιορτή με δικό του περίπτερο, αλλά και η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της επαρχίας Φαρσάλων σε κάθε πρόσφορη παράλληλη δραστηριότητα.

Επίσης οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη για μία στενότερη συνεργασία, με συχνές επαφές και περαιτέρω επικοινωνία, με ανταλλαγή προτάσεων, για την τόνωση της εξωστρέφειας αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, τόνισε πως «η σημερινή συνάντηση πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αφού ήταν η πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, υπήρξε ιδιαίτερα ουσιαστική, καθώς με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου μας ενώνει το ίδιο όραμα και οι ίδιες προσδοκίες για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Πέραν της δυναμικής παρουσίας του Συλλόγου στην επικείμενη Γιορτή Χαλβά, αποφασίσαμε να βρισκόμαστε σε έναν διαρκώς ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, μέσω του οποίου θα ανταλλάσσουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις, ώστε με κοινά βήματα να συνδράμουμε στην ενδυνάμωση του τοπικού επιχειρείν.»

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή