Ενέργειες του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε στο ΓΕΛ Καλαμπάκας

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος αφουγκραζόμενος την αγωνία των μαθητών, των καθηγητών και των γονέων του ΓΕΛ Καλαμπάκας έχει αρχίσει από εχθές μία σειρά επαφών ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο της πόλης μας.

Από κοινού με τον Δημάρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου Δημήτριο, που αντιμετωπίζει και εκείνος παρόμοιο πρόβλημα σε σχολεία των Τρικάλων, έχει αρχίσει επαφές με τη Δ.Δ.Ε. Τρικάλων, με την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας και με το Υπουργείο Παιδείας έτσι ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση.

“Στα πρόσωπα όλων των παιδιών βλέπω τον εαυτό μου σε παιδική ηλικία και αναπολώ τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μιας άλλης εποχής κάτω από άλλες συνθήκες” ήταν τα λόγια του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων σε συνάντηση με Δημάρχους από όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη.

Υπόσχομαι στους μικρούς αγωνιστές του δίκαιου και σωστού αγώνα που κάνουν, να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για την επίλυση του προβλήματος. Ζητώ από όλα τα παιδιά, τους μαθητές του σχολείου, να φερθούν ώριμα, με σύνεση και υπευθυνότητα όπως αρμόζει στη νέα γενιά. Μετά την επιστροφή μου από το συνέδριο της ΚΕΔΕ θα  συναντηθώ από κοντά με τα παιδιά του σχολείου.

Γιατί η νέα μας γενιά αξίζει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι νομίζουμε.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή