Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενεργοποιείται γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας

Με την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, καθώς και με τον χαρακτηρισμό της λοίμωξης που προκαλείται από αυτόν (COVID-19) ως πανδημίας, ζητήθηκε από τους Πολίτες να κρατήσουν κοινωνικές αποστάσεις και να μπουν είτε σε περιορισμό είτε σε απομόνωση, με στόχο να μειωθεί η εξάπλωση της νόσου.

Τα μέτρα αυτά, που από το σύνολο των ειδικών επιστημόνων κρίνονται ως επιβεβλημένα, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη απειλή που προέρχεται από την εξάπλωση της πανδημίας, ενδέχεται να προκαλέσουν έντονα κι αρνητικά συναισθήματα σε μερίδα του κοινωνικού συνόλου.

Η Δημοτική αρχή Καρδίτσας με αίσθημα ευθύνης και προσπαθώντας να προσφέρει τα μέγιστα στους δημότες της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αξιοποιεί όλες τις υπάρχουσες δομές που διαθέτει.

Έτσι από σήμερα το  Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας δημιουργεί – ενεργοποιεί γραμμή συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης.

Όσοι δημότες και όσες δημότισσες αισθάνονται κάποιας μορφής ψυχολογική πίεση ή κάποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή και κατά τις ώρες 11:00 έως 14:00 στην τηλεφωνική γραμμή 2441071594 και θα τύχουν της απαιτούμενης βοήθειας.

 

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή