Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημέρωση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Χρυσομηλιάς από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 η πρώτη συνάντηση μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων και των μελών του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Χρυσομηλιάς.

Κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μία γενική ενημέρωση σχετικά με θέματα πολιτικής προστασίας, με κυρίαρχο τις Α΄ Βοήθειες.

Έγινε αναφορά και συζήτηση για θέματα που προβληματίζουν τους γονείς ενός χωριού όπως η Χρυσομηλιά, που είναι γνωστό ως το χωριό με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες στην Ελλάδα, και που η προσέγγιση σε πρωτοβάθμια υγειονομική μονάδα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στα πλαίσια λοιπόν του προγράμματος ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών η ΕΟΔ Ν. Τρικάλων δεσμεύτηκε και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσει τρεις τουλάχιστον προγραμματισμένες ενημερώσεις, δύο σε θέματα Α΄Βοηθειών και μία τουλάχιστον σε θέματα μαζικών καταστροφών.

Έτσι σε συνεννόηση με τα μέλη του συλλόγου θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι της Χρυσομηλιάς να συμμετάσχουν ενεργά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ενημερώσεων επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων στο 6972603585.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή