Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτικές ημερίδες από το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και συμμετέχοντας στις CLOUD Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την ΚΕΕ, προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής και ηλεκτρονικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Με τις νέες  υπηρεσίες το Portal Επιμελητηρίου Καρδίτσας www.karditsacci.gr του, αποκτά σύγχρονες  υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Πωλήσεων στο χώρο του Εμπορίου και του Τουρισμού  και Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής στοχεύοντας στις σημερινές ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και αύξηση της εξωστρέφειας.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται δωρεάν σε όλα τα μέλη του και η συμμετοχή δηλώνεται ηλεκτρονικά.

Οι εκδηλώσεις και τα παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αφορμή τις νέες υπηρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
 

  1. Συνέντευξη τύπου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, 14:00
 

ΔΕ και εκπρόσωπος KNOWLEDGE
  1. Στρογγυλή τράπεζα ενημέρωση – ευαισθητοποίηση

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. 20:00

Διοίκηση, εμπορικοί σύλλογοι, ομοσπονδία, φορείς,  σύλλογοι ενοικιαζόμενων δωματίων, ξενοδοχείων, μαζικής εστίασης,  κλπ
 
  1. Κεντρική Εκδήλωση

Παρουσίαση  των Cloud Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Τουριστικής Πύλης Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, 19:00

  1. Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Τουριστικές Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για επιχειρήσεις (workshops)

 
Δευτέρα 19/6, 16:00 – 19:00
Τρίτη 20/6, 10:00 – 15:00

 
 
Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Καρδίτσας οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:
 

  • Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Καρδίτσα,

 

  • Να πουλήσουν τα προϊόντα τους On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς και της Πανελλαδικής Πύλης www.directmarket.gr

 

  • Να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσα από το www.Filoxeno.com  και την εφαρμογή Bookoncloud.com

 

  • Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά θέματα (e-consulting).

 
Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.
 
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες  και να παραστούν στην Κεντρική Εκδήλωση και να δηλώσουν συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια (Workshops).
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή