Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση σε Θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων διοργάνωσε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ..

Η εκδήλωση είχε σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των μαθητών Γ΄ Λυκείου και των γονέων τους σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν το εξής:

α) Χαιρετισμός της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Ελένης Ξυνοπούλου

β) Χαιρετισμός του Προϊσταμένου του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων κ. Απόστολου Σπαθή

γ) Εισήγηση της κ. Σπυριδούλας Γιαννέλου, εκπαιδευτικού με εξειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων, με θέμα «Οι νέες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ».

δ) Εισήγηση του κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, Προέδρου του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Ευκαιρίες και προοπτικές του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού με έδρα την Καρδίτσα».

ε) Ερωτήσεις – απαντήσεις.

Η ημερίδα αποτελεί την αρχή μιας σειράς ενημερώσεων μαθητών–υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχ. έτους 2020-2021 και των γονέων τους για τις Σχολές και τα Τμήματα που λειτουργούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η ημερίδα μαγνητοσκοπήθηκε και θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή