Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτική δράση για προστασία πολιτών και υπαλλήλων σε εγκαταστάσεις του Δήμου Τρικκαίων

Σεμινάριο για την προστασία των πολιτών και των υπαλλήλων στα δημοτικά κτήρια πραγματοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων και δη η αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023 οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας παρακολούθησαν σεμινάριο – ενημερωτικές ομιλίες για ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Τρικάλων κ. Στεφ. Φωλίνας και ο κ. ανθυποπυραγός Αναστ. Νταλαγιώργος από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων ενημέρωσαν τους/τις υπαλλήλους για θέματα πολιτικής προστασίας και πυρκαγιάς. Κύριο μέλημα, η γνώση 5ων ενεργειών που πρέπει να γίνουν σε περιπτώσεις ύπαρξης επικίνδυνων φαινομένων και οι βασικές αρχές προστασίας, τόσο κάθε υπαλλήλου, όσο και των πολιτών.

«Δεν είναι τυχαίο», τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, «το ότι επιλέξαμε αυτή τη δράση, καθώς οι χώροι πολιτισμού, παιδείας και Αθλητισμού στον Δήμο μας συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών για κάθε εκδήλωση, οπότε η ασφάλεια όλων είναι κυρίαρχη και βασική μας προτεραιότητα».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή