Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτική εκδήλωση για την διατροφή στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, ενημερωτική συνάντηση γονέων σχετικά με την διατροφή και άθληση των παιδιών η οποία έγινε με συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Το θέμα της ενημέρωσης ήταν «Διατροφή και άθληση στην παιδική ηλικία» και καλεσμένος ομιλητής ήταν ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Τζιαμούρτας ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών των δύο σχολείων που παραβρέθηκαν, σχετικά με θέματα που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών, τα απαραίτητα συστατικά των γευμάτων σε επίπεδο ημέρας, την άθληση και την σημασία της κίνησης τόσο για την παιδική όσο και για την μετέπειτα ζωή τους. Παρουσιάστηκαν πολλά παραδείγματα προτεινόμενων επιλογών διατροφής για τα παιδιά καθώς επίσης και έγινε εξήγηση των ετικετών των τροφίμων. Ακολούθησαν ερωτήσεις από
το κοινό.

Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ήταν η αρχή της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων δύο εκ των μεγαλυτέρων σχολείων της πόλης μας. Στόχος αποτελεί η συνέχιση της συνεργασίας αυτής μελλοντικά με νέες κοινές δράσεις μεταξύ των μελών των δύο Συλλόγων.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή