Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 6:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του GALLERY ART HOTEL, στον χώρο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, θα παρουσιάσει το Επιμελητήριο Τρικάλων τα δύο, νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.
 
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα προγράμματα:
 

  • ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο,  στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης – κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους. Ενισχύονται επενδυτικά Σχέδια ύψους από 10.000 € έως 150.000 € με ποσοστό χρηματοδότησης 50%.
  • ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, ενισχύονται επενδυτικά Σχέδια ύψους από 20.000 € έως 200.000 € με ποσοστό επιχορήγησης από 50% έως 65% Το ύψος της επιδότησης καθορίζεται με βάση τις εξαγωγικές επιδόσεις των επιχειρήσεων.

 
Για παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην υπεύθυνη, Σδρένια Σοφία (Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος) στο τηλ. 24310 28189 – εσωτ. 106 και στο  e-mail: [email protected].
 
Οι προσκλήσεις/ οδηγοί  των προγραμμάτων, είναι αναρτημένες/οι στο portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων, στην κατηγορία Οδηγός Επιχειρηματία, Προγράμματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή