Ενημερωτική εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού, στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:«Μιλώντας Ανοιχτά για τον Καρκίνο Μαστού».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 μμ, στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο Κατσίγρα, Παπακυριαζή 24, Λάρισα) και είναι ανοιχτή στο κοινό. Στόχος της εκδήλωσης είναι η σωστή ενημέρωση σχετικά με τη νόσο και η απομυθοποίησή της.

Η θεματολογία των εισηγήσεων περιλαμβάνει τα τελευταία ιατρικά δεδομένα σχετικά με τον πρώιμο αλλά και το μεταστατικό καρκίνο μαστού, ενώ θα παρουσιαστεί καιη σημασία της θεραπείας των ασθενών σε οργανωμένα κέντρα μαστού.Παράλληλα, θα αναλυθούν και οι συναισθηματικές ανάγκες των γυναικών που βιώνουν την ασθένεια.Λόγο στη βραδιά θα έχουν και γυναίκες με καρκίνο μαστού, μέσω ασθενούς που θα περιγράψει την προσωπική της εμπειρία με τη νόσο. Τέλος, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η mobile εφαρμογή «MΥ Alma», η οποία δημιουργήθηκε από το «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού, ενώ στο τέλος των ομιλιών θα δοθεί χρόνος για διάλογο με το κοινό.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και την ευγενική χορηγία της Pfizer.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Υπέυθυνη Επικοινωνίας του Συλλόγου, Λένα Παναγιωτοπούλου, στο τηλέφωνο 210 4180006 (εσωτ. 15) ή στο email [email protected] Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή