Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτική συνάντηση του Υπευθύνου Παραρτήματος Θεσσαλίας με τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕ Τρικάλων

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της ΓΣΕΒΕΕ για ανάπτυξη συστήματος αναβαθμισμένης αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών/κλαδικών  ομοσπονδιών και σωματείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα των Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Τρικάλων, συνάντηση του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Θεσσαλίας με τα Διοικητικά Συμβούλια των Α΄ βαθμιων ενώσεων της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων. 
 
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Σωματείων για τις διευρυμένες υπηρεσίες του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε θέματα εκπαίδευσης, υλοποίησης μελετών και ερευνών, πληροφόρησης και συμβουλευτικής μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα Σωματεία με βάση τις ανάγκες τους.
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την πλευρά του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ο Υπεύθυνος Παραρτήματος και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν. Μαγνησίας κος Τρύφων Πλαστάρας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη, από την πλευρά της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων κος Ευάγγελος Αγγελάκης και οι Πρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων Α΄ βαθμιων ενώσεων της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων (των Μηχανοσιδηρουργών κος Χρ. Γκαραγκούνης, των Βιοτεχνών Έτοιμων Ενδυμάτων κα Δ. Αγγελή, των Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων κα Ε. Νταιλιάνη, των Εστιατορίων – Πρόχειρου φαγητού (fast-food) κος Ν. Παπαευθυμίου, των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών κα Λ. Παπαδημητρίου, των Λευκοσιδηρουργών κος Π. Παπαθεοδώρου, των Επιπλοποιών – Ξυλουργών Ν. Τρικάλων κος Ι. Σκανδάλης, των Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων κος Χ. Σιαματας, των Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων κος Ν. Βαλομάνδρας, των Εμπόρων Ελαστικών – Βουλκανιζατέρ κος Σ. Κύργιας, του Έτοιμου Φαγητού – Χατζηπετρεϊκα κος Β. Κολώνας, των Αποικιακών Εδώδιμων – Παντοπωλών κος Α. Μαρκαντώνης, των Αρτοποιών κος Λ. Κόγιας, των Βαφέων Αυτοκινήτων κος Θ. Κοφίτσας, των Επισκευαστών  Ψυκτικών Οικιακών Συσκευών κος Η. Πούλιος καθώς και εκπρόσωπος των Ιδιοκτήτων Αστικών Λεωφορείων).
 
Με την ολοκλήρωση της ενημερωτικής συνάντησης και στο πλαίσιο της δέσμευσης των συμμετεχόντων για αναβάθμιση της επικοινωνίας και της συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας, αποτελούμενη από τους Πρόεδρο ΟΕΒΕΜ κο Τ. Πλαστάρα, τον Πρόεδρο Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητήριου Μαγνησίας και Πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας κο Σεραφείμ Μαουσίδη και τον Πρόεδρο Αγγειοπλαστών και Κεραμιστών κο Γ. Γκάλιο καθώς και αντιπροσωπεία της ΟΕΒΕ Τρικάλων συζήτησαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην επικείμενη συνδιοργάνωση εκδήλωσης των ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος με τη συμμέτοχη φορέων όλης της Κεντρικής Ελλάδας.
 
Αποφασίστηκε η πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στο πρώτο τετράμηνο του 2019 με τη συμμετοχή της ΓΣΕΒΕΕ, των ΟΕΒΕ (Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας), της Ιεράς Μητρόπολης,  της Περιφέρειας, των Δήμων και των Επιμελητήριων. Δέσμευση όλων είναι η εκδήλωση να πραγματοποιείται ανά έτος και στις υπόλοιπες πόλεις. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η εξωστρέφεια των ΟΕΒΕ, η άμεση επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων- θέσεων με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου περιφερειακής ανάπτυξης των περιοχών, η επαγγελματική προώθηση προϊόντων, η συνεργασία των επιχειρήσεων καθώς και η ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και η αξιοποίηση αυτών.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή