Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημερωτικό της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, σήμερα το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό της Κοιμήδεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Αύριο, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα λειτουργήσει και μιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Πέμπτη και Παρασκευή 16 και 17 Αυγούστου, προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο, θα μεταβεί στη Γουμένισσα όπου και θα λάβει μέρος στις πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις εις τιμήν της Παναγίας της Γουμενίσσης. 

Την Κυριακή το πρωί 19  Αυγούστου  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα λειτουργήσει και μιλήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου Ματονερίου.
 
Γίνεται γνωστόν ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως, θα παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 16  Αυγούστου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Μόνο  περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και  Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας  θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως  από Τρίτη 21 Αυγούστου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέχρι τέλους Αυγούστου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή