Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Αποκαθίστανται οι καταστραμμένες στολές και τα υλικά των συναδέλφων !!!

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η υπόσχεση που δόθηκε από τον Αρχηγό του Σώματος στο Διοικητικό μας Συμβούλιο το Σάββατο το βράδυ (11/01/2020) στο 401 ΓΣΝΑ, για την πλήρη αντικατάσταση του καταστραμμένου εξοπλισμού των ομάδων ΟΠΚΕ, θα γίνει πράξη !!!

Συναντηθήκαμε τόσο με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο και συνομιλήσαμε εκ νέου με τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχάλη.

Μετά και από σημερινή συνομιλία του Προεδρείου μας με τους αρμόδιους για το όλο θέμα, ενημερωθήκαμε ότι εγκρίθηκε το πλήρες ποσό για την αντικατάσταση όλων των καταστραμμένων υλικών των συναδέλφων μας, ποσό το οποίο ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν και οι ενέργειες που έκαναν από πλευράς τους οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ηγεσία για την άμεση ανταπόκρισή της σε ένα αίτημα των συναδέλφων μας το οποίο ήταν αυτονόητο. Δυστυχώς κατά το πρόσφατο παρελθόν οι υποσχέσεις πολλάκις δεν εκπληρώνονταν και καλούμασταν είτε εμείς ως Ένωση Αθηνών, είτε οι ίδιοι οι συνάδελφοι, να πληρώνουν από την τσέπη τους τα κατεστραμμένα υλικά!!!

Θεωρούμε ότι σε μια Αστυνομία σύγχρονη και Ευρωπαϊκή, τούτες είναι οι ενδεδειγμένες υπηρεσιακές ενέργειες που εξυψώνουν το ηθικό των συναδέλφων μας.

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. θα συνεχίσει να διεκδικεί τα δικαιώματα των αστυνομικών – μελών της, που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητάς της και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή