Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένωση δυνάμεων στα Τρίκαλα

«Φλόγα» και 7 Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
 
Στο «Αθανάσιος Τριγώνης», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα του καρκίνου αλλά και ενημέρωση για τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου «Φλόγα».

Η συνάντηση παιδικών – εφηβικών χορευτικών τμημάτων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» με την σύμπραξη 7 Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού Τρικάλων, έδωσαν το μήνυμα της ένωσης των δυνάμεων απέναντι σε μια ασθένεια που φαντάζει ανίκητη…

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και η Πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδου η οποία ήρθε από την Αθήνα για να τιμήσει την προσπάθεια των παιδιών.  

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι, Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός», «Τρίκκη», Κέντρο Χορού Τρικάλων, Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων, Μορφωτικός Σύλλογος Λογγακίου και Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Λουκάς Κοντονάσιος με το οπτικοακουστικό υλικό από τον Αχιλλέα Λέρα και την παρουσίαση η Χρύσα Κούζα.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή