Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένωση Κεντρώων: Δεν είναι για χαμόγελα αλλά για κλάματα

Για «στενό κορσέ επιτήρησης και μέτρων», που «δεν είναι για χαμόγελα, αλλά για κλάματα», κάνει λόγο η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την συμφωνία για το χρέος που επιτεύχθηκε στο Eurogroup.
 
«Από το αναγκαίο ΄΄κούρεμα΄΄ του δημοσίου χρέους, που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από το 2015, στην επιμήκυνση επιτοκίων και δόσεων. Ρυθμίσεις που δυστυχώς δεν θα περάσουν στην κοινωνία και δεν οδηγούν σε λύση, αλλά σε κομματικούς πανηγυρισμούς στο Ζάππειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ» σημειώνει η Ένωση Κεντρώων και εκτιμά πως «με τη χθεσινή απόφαση απλά διευκολύνεται η Ελλάδα στην πληρωμή μεσοπρόθεσμων ομολόγων, γιατί έγινε αποδεκτό από όλους ότι, χωρίς ανάπτυξη και χωρίς επενδύσεις, θα υπήρχε κίνδυνος να σημειωθεί άμεσα πιστωτικό γεγονός, δηλαδή νέος γύρος πτώχευσης».
 
Η «Ένωση Κεντρώων» ζητεί «να γίνει κατανοητό ότι η επόμενη 5ετία είναι 5ετία μεταρρυθμίσεων και μόνο αυτές μαζί με την ανάπτυξη μπορούν να δώσουν πνοή στην οικονομία, και όχι τα ψέματα και οι υποσχέσεις για παροχές των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή