Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Λευτέρης Αβραμόπουλος και Γιάννης Μπουτίνας

Σε συμφωνία να ενώσουν τις δυνάμεις τους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ήρθαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Μπουτίνας.

«Ο ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος, η ανάγκη μας να προσφέρουμε διαρκώς στον τόπο είναι για εμάς η κινητήρια δύναμη κάθε πρωτοβουλίας, κάθε δράσης, κάθε πολιτικής μας απόφασης. Δύναμή μας είναι ότι μπορούμε και ενώνουμε. Ευθύνη μας είναι το καλό του τόπου. Με αυτό το σκεπτικό συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Μπουτίνα για μια ειλικρινή, δημιουργική και με πολλαπλασιαστικά οφέλη συνεργασία για τον τόπο. Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και συμφωνούμε ότι η Δύναμη Ευθύνης είναι η δημοτική παράταξη της νίκης που έρχεται. Η παράταξη που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο για να προσφέρει μέσα από τη σύνθεση και συνένωση δυνάμεων. Μέσα από τις συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ωφελούν τον τόπο και τους πολίτες μας. Η Δύναμη Ευθύνης είναι η παράταξη που εγγυάται την ενότητα και την πρόοδο των πολιτών στον Δήμο Μετεώρων», δήλωσε σχετικά ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο Γιάννης Μπουτίνας με την σειρά του δήλωσε ότι «Η επόμενη μέρα για τον Δήμο Μετεώρων θα είναι πολύ δύσκολη, θα χρειαστούν συνέργειες και συνεργασίες, για να πάρει ο Δήμος Μετεώρων την υπεραξία που του αρμόζει. Αφήνω στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες. Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και ενώνοντας δυνάμεις στηρίζω έμπρακτα και ουσιαστικά την υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου».

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε την ιατρό-πνευμονολόγο Κατερίνα Απόδιακου, σύζυγο του Γιάννη Μπουτίνα, η οποία θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή