Ενωτικός με το βλέμμα στο συλλογικό όφελος ο Άκης Αναστασίου

«Πάνω από το πτώμα μου να γίνει οτιδήποτε που θα διαλύσει την ομάδα μας»

«Κόκκινη γραμμή» είναι η ενότητα της δημοτικής ομάδας της Επανεκκίνησης, για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Άκη Αναστασίου. Σε σχολιασμό που έκανε σήμερα στη Λέσχη 97,6 γύρω από τη διαδοχή του Δημήτρη Παπαστεργίου, για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι αποτελεί τον ενωτικό κρίκο της παράταξης και ότι η συνοχή στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «Εγώ τάσσομαι υπέρ της λύσης να οδηγήσει το συνδυασμό μας στις επόμενες εκλογές, αυτός που θα προκύψει ως επικεφαλής από τις δικές μας εσωτερικές εκλογές. Θα είμαστε ενωμένοι. Μόνο πάνω από το πτώμα μου να γίνει οτιδήποτε που θα διαλύσει την ομάδα μας. Δεν δέχομαι από κανέναν να κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη της Επανεκκίνησης. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε το 2014, άλλοι ήρθανε αργότερα το 2019, δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι μέλη της ομάδας μας-αν είναι δυνατόν-και νομίζω ότι εμείς οι ίδιοι διασφαλίζουμε αυτή την ενότητα. Κανένα άλλο σενάριο δεν υπάρχει και δεν ισχύει. Αλίμονο σε αυτόν που θα βάλει κατά της Επανεκκίνησης και θα δημιουργήσει προβλήματα μέσα στο συνδυασμό. Θα υπερασπιστώ την ενότητα της παράταξης».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του για τη θέση του επικεφαλής, «Είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν με αφήνει αδιάφορο αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσω με όλους τους συναδέλφους και όλους τους φίλους, τους οποίους έχουμε μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν αξιόλογα στελέχη και νομίζω ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση. Εγώ διασφαλίζω και θα προσπαθήσω να διασφαλίσω την ενότητα της παράταξης και τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Η Επανεκκίνηση έχει άξια στελέχη που όλοι εξ αυτών μπορούν να ηγηθούν της παράταξης στην πορεία μας προς τις εκλογές».

Το μέλλον βέβαια προδιαγράφεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με βάση τις δηλώσεις του ιδιαίτερα δημοφιλή προέδρου της ΔΕΥΑΤ Άκη Αναστασίου, αφού τα κριτήρια που θέτει βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.. Όπως ανέφερε, «Στην παράταξη μας ο κ. Παπαστεργίου ήταν σαν τον Μαραντόνα, οπότε ευκαιρία πλέον θα είναι η ομάδα μας να βγάλει και τον…Μέσι»

Αναφερόμενος σε βάθος στα κριτήρια επιλογής του προσώπου που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Παπαστεργίου, τόνισε ότι θα είναι «Η ενότητα και παράλληλα η σύμπνοια με τις απόψεις της ομάδας αλλά θα πρέπει να έχει και έρεισμα μέσα στην κοινωνία. Υπάρχουν παραπάνω από ένας ή μία που μπορούν να ηγηθούν και να δώσουν στον κόσμο αυτό που προσέφερε ο Δημήτρης Παπαστεργίου».

Σημαντικό ωστόσο να ειπωθεί ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση του Δημήτρη Παπαστεργίου, τονίζοντας ότι αν υπάρξει κάποια πρόταση από τον ίδιο εννοείται ότι θα την ακολουθήσει.


 

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …