Εντοπίστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στην Ελασσόνα

Εντοπίστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων -2- φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας του νομού Λάρισας

Συνελήφθη ένας ημεδαπός

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -24- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -3,5- μέτρα, -165- γραμμάρια νωπής και -40- γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και πλήρης εξοπλισμός καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκαν -2- φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας του νομού Λάρισας και συνελήφθη, χθες (01-09-2021) το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης κατελήφθη από τους αστυνομικούς να καλλιεργεί τις οργανωμένες φυτείες, οι οποίες βρίσκονταν σε απόσταση -300- μέτρων μεταξύ τους και από τις οποίες εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -24- δενδρύλλια κάνναβης, -13- και -11- δενδρύλλια αντίστοιχα, ύψους έως -3,5- μέτρα. Επιπλέον, στους χώρους των φυτειών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- κομμένα πλαστικά μπουκάλια νερού.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -165- γραμμάρια νωπής κάνναβης,
  • μία νάιλον συσκευασία με λίπασμα,
  • ένα κλαδευτήρι,
  • ένας κουβάς και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και σε αποθήκη αυτής, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «FLEX», βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

  • -1- νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -40- γραμμαρίων,
  • -1- ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ,
  • σπόροι κάνναβης, βάρους -2- γραμμαρίων, καθώς και
  • πλήρης εξοπλισμός καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης και συγκεκριμένα -16- γλάστρες, -7- μπουκάλια με υγρό λίπασμα, -1- πρίζα με χρονοδιακόπτη, -1- σωλήνας εξαερισμού με ενσωματωμένο μοτέρ, -1- φίλτρο χώρου, -3- μετασχηματιστές, -1- μοτέρ εξαερισμού, -1- υπέρυθρη λάμπα, -3- ειδικοί μουσαμάδες, -1- μεταλλικό πλαίσιο με ενσωματωμένες υπέρυθρες λάμπες και ενσωματωμένο μετασχηματιστή, -2- θερμόμετρα, -1- συσκευή μέτρησης PH και -1- συσκευή αναπαραγωγής διοξειδίου του άνθρακα.

Κατασχέθηκε, επιπρόσθετα, και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη, την οποία χρησιμοποιούσε για τη μετάβασή του στις φυτείες κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή