Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντοπίστηκε ο δράστης που πυροβόλησε αδέσποτο σκυλάκι στον Αμπελώνα Λάρισας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το αποτρόπαιο περιστατικό με τον πυροβολισμό του αδέσποτου σκύλου στον Αμπελώνα καθώς το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου προχώρησε στην ταυτοποίηση του δράστη μετά από έρευνες ημερών.

Ο άντρας, σύμφωνα με το tirnavospress.gr εντοπίστηκε μετά από ενδελεχής ανάλυση σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας και είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας. Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Λάρισας η οποία θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Θυμίζουμε ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει εξ επαφής το αδέσποτο που σύμφωνα με πληροφορίες του TirnavosPress από την γειτονιά στον Αμπελώνα όπου ζούσε η Χοντρούλα όπως είχαν ονομάσει την σκυλίτσα ήταν πολύ ήρεμη και παιχνιδιάρα, δεν πείραξε ποτέ κανέναν, δεν είχε επιτεθεί ποτέ και έπαιζε με τα παιδάκια στην παιδική χαρά.

Στη γειτονιά άκουσαν τον πυροβολισμό μέσα στη νύχτα αλλά δεν έδωσαν άμεσα σημασία. Το ζώο εντόπισε μισή ώρα μετά αιμόφυρτο στην άσφαλτο από κάτοικο που επέστρεφε σπίτι της, το περισυνελλέξαν και το μετέφεραν αιμόφυρτο σε κτηνιατρική κλινική στη Λάρισα όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Κτηνίατρος διαπίστωσε άμεσα ότι ο τραυματισμός του οφείλεται σε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο αφού το κρανίο του ήταν γεμάτο σκάγια.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή