Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντοπίστηκε ζωντανή σε βουνό η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την αγνοούμενη μητέρα στη Ρόδο.

Βρέθηκε ζωντανή, εξαντλημένη, σε βουνό της Ρόδου. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε προκαλέσει συναγερμό στο νησί…

Η παρατηρητικότητα ενός περιπατητή σε βουνό, έδωσε τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας από τη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά φώναξε το όνομά της. Εκείνος κατάλαβε πως πρόκειται για την αγνοούμενη και πολύ γρήγορα ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι, επιβεβαιώθηκε πως η γυναίκα που περπατούσε μόνη στο βουνό σε περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων ήταν η γυναίκα, που αναζητούσαν όλοι, από την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη είναι ταλαιπωρημένη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά ένα φίλο του στον Αρχάγγελο και εκείνος την αστυνομία. Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Η 44χρονη το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από την οικία της με το αυτοκίνητο της με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της. Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Εν τω μεταξύ, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, ενώ περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η φερόμενη ως Ιερά Μονή Οσίου Παϊσίου Αρχαγγέλου δεν αποτελεί Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός, όπως ξεκαθαρίζει η Μητρόπολη, αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς να έχει δοθεί άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή