Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Διεθνή Έκθεση «ANUGA 2017»

Η «Ισχύς εν τη Ενώσει» αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά μέσω της δυναμικής και απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας των 6 Τρικαλινών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών απέσπασε τις καλύτερες κριτικές τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους εκθέτες.

Οι δε χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, να γευτούν και να ενημερωθούν για τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας των επιχειρήσεων μας. Τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας του αγροδιατροφικού μας τομέα που παράγονται σε μονάδες υψηλών προδιαγραφών, αμέσως τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης από όλον τον κόσμο.

Το συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων προβλήθηκε μέσω του brand «Meteorisimo» για την ανάδειξη του τρίπτυχου Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Anuga 2017, από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας, με την υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι οι ΒΙΟΣΑΛ Ε.Π.Ε., Κ.Ε.Δ.Α.Π. Α.Ε., ΜΑΤΗ ΑΦΟΙ Α.Ε., METEORA FOOD E.E., ΑΛΕΞ. ΚΑΙ ΣΩΤ. ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ο.Ε., ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. Α.Ε.

Με τη λήξη της έκθεσης καταγράφηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα τόσο για τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν όσο και για τις δυνατότητες διείσδυσης των Τρικαλινών επιχειρήσεων στις Ευρωπαϊκές και μη αγορές.

Ευχόμαστε από καρδιάς, σε όλες τις Τρικαλινές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, η παρουσία τους εκεί να αποφέρει σύντομα επωφελείς επιχειρηματικές συνεργασίες.

Επιμελητήριο Τρικάλων
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή