Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσίασαν οι PRETORIANS του HARLEM ATHLETIC CLUB

Στην διοργάνωση ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ 2018 READY TO FIGHT όπου πραγματοποιήθηκε στο STAGE CLUB στην παραλία της Κατερίνης, ο αθλητής των Πραιτοριανών Τρικάλων Γιάννης Σταυρίδης, αγωνίστηκε στα 70 κιλά, όπου αντιμετώπισε των Κώστα Παπαδόπουλο, έναν πιο έμπειρο και σκληρό αθλητή, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα COMBAT JIU JITSU με όρους M.M.A. 
 
Ο αθλητής των PRETORIANS επικράτησε και εντυπωσίασε το κοινό και τους διοργανωτές, όπως και τους ειδικούς του αθλήματος, για αυτό και τον κάλεσαν να αγωνιστεί στις 31 Μαρτίου σε ένα από τα μεγαλύτερα event που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη και θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία, όπου θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης στην κατηγορία του. 
 
Από την πλευρά του ο προπονητής των PRETORIANS Θανάσης Μήτσιος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή του, παρόλο που η προετοιμασία δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε από διάφορους μικροτραυματισμούς.
 
 Στην διοργάνωση ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ 2018 READY TO FIGHT, προσκλήθηκαν αθλητές και αθλήτριες, που ανήκουν στην ελίτ των κατηγοριών τους και έδωσαν όμορφο και δυνατό θέαμα σε μία φανταστική και άρτια διοργάνωση, όπου τα είχε όλα, BOX, KICK-BOX, M.M.A. , COMBAT JIU JITSU.
 
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον αθλητή  το προπονητικό team , καθώς και έναν από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας , της Κακομοίρας , όπου ήταν χορηγός της ομάδας.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή