Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιακή προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Σοφάδων

Μεγάλη ανταπόκριση και προσέλευση δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών  και  πολιτών του Δήμου Σοφάδων συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την έκκληση του ιατρικού κόσμου για αύξηση των αποθεμάτων αίματος σε μια περίοδο που λόγω της πανδημίας του «Covid-19», έχουν μειωθεί δραματικά .

Η αιμοδοσία έγινε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19. Είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα και επιβεβλημένα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των αιμοδοτών και όλων των εμπλεκόμενων.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες ,συνεπείς στο  ραντεβού τους, προσήλθαν, έδωσαν αίμα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων η αιμοδοσία συνεχίστηκε και δύο ώρες μετά την προκαθορισμένη.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων Aθανάσιος Σκάρλος δήλωσε:

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που έδωσαν αίμα προσφέροντας τη βοήθειά τους στο συνάνθρωπο.Στη χώρα μας οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες. Η δοκιμασία που περνάμε δεν πρέπει να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε αίμα και να δώσουμε ζωή σε αυτούς που χρειάζονται σήμερα βοήθεια. Μένουμε σπίτι αλλά κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές».

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή