Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσιακό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στους Σοφάδες

Μία εντυπωσιακή εκδήλωση με πλήθος κόσμου, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11/12 το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην πόλη των Σοφάδων.

Στη φαντασμαγορική βραδιά είχε δημιουργηθεί ένα άκρως μαγευτικό εορταστικό σκηνικό. Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Σοφάδων και τα σύνολα της Μουσικής Σχολής του Δήμου Σοφάδων. Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων μοίρασε μπαλόνια και σοκολατοειδή, ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων κέρασε ζεστό κρασί, ενώ με μέριμνα του Δήμου μοιράστηκαν γλυκίσματα και ζαχαρωτά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεφαλάς ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και το κοινό και ευχόμενος χρόνια πολλά ενώ την παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.ΔΣ κ. Θώμη Καφάση.

Το δικό του μήνυμα απηύθυνε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Ηλίας Γώγος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη.

«Με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θέλουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας, της αγάπης. Ας μοιράσουμε χαρά στους ανθρώπους δίπλα μας. Ας προσφέρουμε αγάπη στο διπλανό μας που μπορεί να έχει ανάγκη.

Εύχομαι σε όλες και όλους από καρδιάς, υγεία πρώτα απ΄ όλα, πρόοδο και αγάπη, σε εσάς και στις οικογένειές σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους ανθρώπους του Δήμου μας, όλους, όσοι εργάστηκαν και εργάζονται για τη φροντίδα της πόλης μας και για τα φετινά Χριστούγεννα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μηνύματα για την εκδήλωση απέστειλαν επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας καθώς και οι βουλευτές Γ. Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα.

Ακολούθως ο Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για το άναμμα του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που γέμισε φως  στις ψυχές του κόσμου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με «ομοβροντίες» πυροτεχνημάτων, που έλαμψαν στον ουρανό και εντυπωσίασαν τον κόσμο.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή