Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εορταστική μαγεία η μηλόπιτα του Νάρκισσου!

Ο χειμώνας έφτασε και όλοι ψάχνουμε μια όμορφη, ζέστη γωνία και μια …γλυκιά απόλαυση!

Σχεδόν περιττές θα λέγαμε πως είναι οι συστάσεις για το  Καφέ-Ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος! Ένας χώρος που ξεχειλίζει από γοητεία και γευστική απόλαυση και σε καλεί να χαθείς μέσα σε έναν παράδεισο γλυκών.

Λίγο το κρύο που έπιασε, λίγο το ότι είναι κλασικό χειμερινό γλυκό, δεν θα μπορούσαμε σαν Trikalanews.gr να μην μιλήσουμε για άλλο ένα αγαπημένο μας γλυκό… Μηλόπιτα από Νάρκισσο και δεν έχασε ποτέ κανείς!

Το μυστικό της μηλόπιτας του Νάρκισου αποκαλύπτεται σε κάθε κουταλιά! Αφράτη μπισκοτένια βάση με άρωμα βουτύρου με γέμιση από φρέσκα και ζουμερά μήλα και αρωματικά μπαχαρικά που χαρίζουν μια εκρηκτική γεύση! Ξεχωριστή πινελιά η φρέσκια αλατισμένη καραμέλα που μπαίνει από πάνω κατά το σερβίρισμα… Με την πρώτη μπουκιά αποκαλύπτεται μια εξαιρετική ισορροπία αρωμάτων και ένα γευστικό αριστούργημα ξεκινά να χορεύει στο στόμα σας. Ένα crumble μήλου που σίγουρα θα σε συναρπάσει!

Συνδυάζεται ιδανικά με ένα φλιτζάνι φρεσκοψημένου καφέ ή ένα αρωματικό τσάι, φέρνοντας την ζεστασιά ακόμα και στις πιο χειμερινές μέρες. Και στην περίπτωση της μηλόπιτας ο Νάρκισσος μας προσφέρει μια εξαιρετική στιγμή γευστικής απόλαυσης, μια στιγμή που συνδυάζει το παραδοσιακό με τη σύγχρονη κουζίνα, κερδίζοντας τις καρδιές και τους ουρανίσκους όλων όσων τη δοκιμάζουν.

Η μηλόπιτα του Νάρκισσου είναι η τέλεια αφήγηση για τη φθινοπωρινή/χειμερινή σαιζόν, μια συνταγή που συναντά τον χρυσαφένιο ήλιο, τα ζεστά χρώματα των φύλλων που πέφτουν και μπορεί να γλυκάνει κάθε κρύα μέρα του χειμώνα. Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο της μηλόπιτας του Νάρκισσου, ένα γλυκό ταξίδι που ξυπνάει αναμνήσεις και αναδεικνύει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής σε ύψη μοναδικότητας.

Μπορείτε να το βρείτε:

Υψηλάντου & Κάνιγκος, Τρίκαλα

Και στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο: 24310 78628.

Facebook: Νάρκισσος | Instagram: narkissos_cafe

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή