Υπολοιποι Δημοι

Εορταστική ατμόσφαιρα στην Ελάτη με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

16 Dec 2018

Εδώ και πολύ καιρό  η τουριστική Ελάτη ζει μια γιορτινή ατμόσφαιρα σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και   να υποδεχθεί τους επισκέπτες  που θα κατακλύσουν την περιοχή.

 Το γεγονός αυτό το συμπλήρωσε το Σάββατο το βράδυ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πύλης  «Χριστούγεννα 2018-19», με  την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών  Ελάτης και του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης .

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη, ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειο Χαμψά, τους συναδέλφους του Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους τονίζοντας  ότι η Ελάτη είναι η κορωνίδα του ορεινού τουριστικού προϊόντος  για τον Δήμο Πύλης.

Είμαστε εδώ απόψε για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε μια εκδήλωση που έχει στο κέντρο τα παιδιά όπως και όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας  ο κ. Τζιορτζιώτης αναφέρθηκε και στο χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου   που καταφέραμε να το ξεχρεώσουμε και σήμερα έχει νόμιμη άδεια και λειτουργεί και είναι έτοιμο να δεχθεί φίλους και επισκέπτες.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Μετά το Άναμμα του Δέντρου τα παιδιά  του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης παρά την δυνατή βροχή  τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ μοιράστηκαν γλυκά στον κόσμο.
 

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.