Αθλητικα

Έως το τέλος Απριλίου παρατάθηκαν οι θητείες των ΔΣ των αθλητικών σωματείων, λόγω της πανδημίας

3 Jan 2021

Παρατάθηκε η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων, έως και για τέσσερις (4) ακόμη μήνες, μέχρι και τις 30/04/2021, με Κοινή Απόφαση (Β’ 5770, 29/12/2020) του Υφυπουργού Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των Υπουργών Υγείας, Βασίλη Κικίλια και Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η παράταση δόθηκε ώστε να αντιμετωπιστούν, εξαιτίας των έκτακτων πανελλαδικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τυχόν ζητήματα με την ολοκλήρωση της θητείας των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων και την ανάγκη αρχαιρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη παράταση, έως και τις 31 Μαρτίου 2021, έχει δοθεί για τις θητείες των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων.

admins
Author: admins

Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Ενημερωτική εκδήλωση στην Καλλιθέα Ελασσόνας για τον αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό

Ενημερωτική εκδήλωση στην Καλλιθέα Ελασσόνας για τον αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό

Ο ΕΟΔΥ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ελασσόνας ενημέρωσαν τους πολίτες για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.