Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έπαιζαν ζάρια χωρίς μάσκες στο Βόλο

Συλλήψεις στο Βόλο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (31-12-2020) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -5- άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων και της παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού έλεγχου σε οικία, που μισθώνεται από δύο άτομα, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους μισθωτές της οικίας είχε επιτρέψει σε τρία άτομα τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια» σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν, καθώς επίσης και ο έτερος μισθωτής της οικίας.

Κατασχέθηκαν (3) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ζάρια», πλήθος ζαριών διαφόρων μεγεθών, καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.300- ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι μισθωτές της οικίας είχαν διαμορφώσει την οικία τους με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση σε έτερη οικία που επίσης μίσθωναν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους  -10,47- γραμμαρίων, την οποία κατείχε ο ένας από τους μισθωτές, -2- τράπουλες με παιγνιόχαρτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του διοργανωτή του παιγνίου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3000- ευρώ, ενώ στους παίκτες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή