ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Θεσσαλονίκη: “Στη Δημοκρατία έχει θέση αυτός που κρατά ένα μαχαίρι για να κόψει το ψωμί…”

2 Oct 2021 Ελλαδα

Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας, η οποία καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα είπε ότι «το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στον χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχτεί επίθεση από συμμαθητές που συμμετείχαν στα επεισόδια μέσα στον χώρο του σχολείου».

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν χτύπησε ένα άτομο την κόρη μου, αλλά 4 με 5 άτομα. Αυτό τη σόκαρε και της προκάλεσε σωματική αλλά πολύ περισσότερο ψυχική βλάβη. Την χτύπησαν συμμαθητές που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της και που ανήκουν – όπως δήλωσαν και οι ίδιοι- καθαρά στον χώρο του φασισμού».

«Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες γιατί στη Δημοκρατία έχει θέση αυτός που κρατά ένα μαχαίρι για να κόψει το ψωμί και όχι αυτός που κρατά ένα μαχαίρι για να κόψει μια ζωή» κατέληξε.

Όπως είπε η μητέρα της μαθήτριας έπειτα από σχετική ερώτηση, «στο σχολείο υπάρχουν θύλακες ακροδεξιοί και εμφανίστηκαν τώρα που βρισκόμαστε ενόψει εκλογών μαθητικών συμβουλίων και είναι ο καλύτερος τρόπος γι’ αυτούς για να προβληθούν, όμως ουσιαστικά θα πρέπει να… ξηλωθούν από όλους και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και με τους υπόλοιπους μαθητές και με τους γονείς».

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …