Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επαναλειτουργεί για τα αδέσποτα το Κτηνιατρείο Τρικάλων

Στόχος να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Ο Δήμος Τρικκαίων, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του Κτηνιατρείου Τρικάλων από σήμερα και με προφανή σκοπό να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τρικκαίων Κώστα Ψύχου, ανακατασκευάστηκε με την οικονομική στήριξη της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων  μέσω χρησιδανείου που δόθηκε στον Δήμο, η αίθουσα του κτηνιατρείου  και υπήρξε προμήθεια υλικών.

Επικεφαλής του Κτηνιατρείου, θα είναι ο Κτηνίατρος Κοσμάς Αποστολίδης που θα ξεκινήσει την διαδικασία στειρώσεων, εμβολιασμών και τοποθέτησης τσιπ στα αδέσποτα της πόλης των Τρικάλων. Η περισυλλογή τους θα γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο σε συνεργασία με τις Φιλοζωικές Οργανώσεις των Τρικάλων, με στόχο να υπάρξει ουσιαστική μέριμνα για τα αδέσποτα και να μειωθεί το διογκούμενο πρόβλημα.

Ταυτοχρόνως, δημιουργήθηκε βάση δεδομένων, στα οποία καταγράφονται τα αδέσποτα, προκειμένου να ξέρει ο Δήμος, σε ποιον ανήκουν καθώς σκοπός είναι να ξεκινήσει μελλοντικά και η αντίστοιχη διαδικασία για τα δεσποζόμενα ζώα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή