Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα και έγινε ρύθμιση σε ζευγάρι κτηνοτρόφων μετά από παρέμβαση Κόκκαλη

Στην επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε κτηνοτροφική μονάδα στη Φαλάνη προχώρησε σήμερα Τετάρτη η ΔΕΗ, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η τραγική ιστορία του ζευγαριού, αλλά και την παρέμβαση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλη Κόκκαλη.

Το ζευγάρι κτηνοτρόφων που είχε δει την περιουσία του να καταστρέφεται το περασμένο Φθινόπωρο από πυρκαγιά στη μονάδα που προκάλεσε ζημιές άνω των 60.000 ευρώ, αντιμετώπισε στη συνέχεια οικονομικά προβλήματα, ενώ όταν ζήτησε από τη ΔΕΗ να ρυθμιστεί οφειλή ύψους 5.400 ευρώ, δεν έλαβε καμία απάντηση.

Αντίθετα, χθες η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη μονάδα όπου εκτρέφονται 260 ζώα, φέρνοντάς τους σε απόγνωση.

Άμεσα ο κ. Κόκκαλης προχώρησε σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ ζητώντας να επανασυνδεθεί το ρεύμα και να γίνει ρύθμιση στην οφειλή, κάτι που τελικά συνέβη σήμερα.

Επιπρόσθετα, προχώρησε σε αναφορά προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα.

Από την πλευρά της σήμερα το μεσημέρι, η 34χρονη κτηνοτρόφος σε τηλεοπτική της συνέντευξη σε τοπικό μέσο, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Κόκκαλη για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα φέρει το θέμα με ερώτηση στη βουλή, σημειώνοντας πως «το πρόβλημα είναι σαφώς μεγαλύτερο, αφορά πολλούς συμπολίτες μας που αδυνατούν να επιβιώσουν στη δίνη της ενεργειακής κρίσης και της κυβερνητικής αναλγησίας».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή