Επέκταση εκπτώσεων κατά 5 ημέρες από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Με δελτίο τύπου ενημερώνει τους καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, ότι θα γίνει επέκταση των καλοκαιρινών εκπτώσεων έως και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4446/2016 άρθρο 114 παρ. 1 και την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χ .Μιχαλάκη για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ξεκινά η εκπτωτική περίοδος του Σεπτεμβρίου.

Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Σεπτεμβρίου 2020 θα αρχίσει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 και θα λήξει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020. Oι ημέρες της εκπτωτικής περιόδου είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του, καθώς δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στα τοπικά καταστήματα. Καλούμε τους Τρικαλινούς να εμπιστευτούν και πάλι τις οργανωμένες εμπορικές επιχειρήσεις εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Το σύνολο των επιχειρήσεων πραγματοποιούν προσφορές και πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα εμπορεύματά τους, τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή