Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επεκτείνεται η τηλεφροντίδα του Δ. Τρικκαίων με δωρεά της εταιρείας Legrand

Με μια κίνηση ουσίας, η ελληνική Legrand – εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ενίσχυσε τον Δήμο Τρικκαίων για το πρόγραμμα τηλεφροντίδας του.

Στον πιο κατάλληλο χώρο, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GiSeMi Hub την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 ο γενικός διευθυντής της εταιρίας στη χώρα μας, κ Σωτήρης Τζαμάρας, δώρισε στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, 20 συσκευές επικοινωνίας. Οι συσκευές αφορούν σε άμεση επικοινωνία μοναχικά διαβιούντων τρικαλινών, με τους υπεύθυνους του προγράμματος τηλεφροντίδας του Δήμου Τρικκαίων που υλοποιεί η e-trikala ΑΕ. Στόχος, η βελτίωση της επικοινωνίας και κυρίως, της ποιότητας ζωής των τρικαλινών που θα κάνουν χρήση.

Ο κ. Παπαστεργίου, ευχαριστώντας τον κ. Τζαμάρα, υπενθύμισε την αξία της προσφοράς και της δωρεάς στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των συμπολιτών και της κοινωνίας.

Στη διάρκεια του  lockdown ο Δήμος Τρικκαίων ενίσχυσε την πρόνοια και τη φροντίδα σε τρικαλινούς/ές, αναπτύσσοντας, εμπλουτίζοντας και εξειδικεύοντας δράσεις κοινωνικής μέριμνας, στεκόμενος δίπλα σε κάθε ανάγκη (τρόφιμα, αγορές, στήριξη, Βοήθεια Στο Σπίτι, ActiveAge κ.α.)

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή