Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επεκτείνεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Ομόφωνα το «ναι» για την πώληση δημοτικής περιουσίας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων 
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ομόφωνα αποδεκτό έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, το αίτημα της Διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων να αγοράσει δημοτική έκταση που βρίσκεται δίπλα από τις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ριζαριό.
Το οικόπεδο είναι 3 στρέμματα και συνορεύει με το νοτιοανατολικό τμήμα της έκτασης που στεγάζεται σήμερα  o σταθμός λεωφορείων.
Σύμφωνα με την αίτηση της Διοίκησης του μεταφορικού φορέα και όπως αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου, κρίνεται επιβεβλημένη η απόκτηση της αναφερόμενης έκτασης, «καθώς θα διευκολύνει σημαντικά την λειτουργία του επιβατικού σταθμού». 
Με τον τρόπο αυτό ο υφιστάμενος χώρος, θα αυξηθεί για την ασφαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς τα τελευταία χρόνια επήλθε αύξηση των επιβατών λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του ότι ο σταθμός εξυπηρετεί πλέον επιβάτες και λεωφορεία άλλων ΚΤΕΛ που διέρχονται από τα Τρίκαλα (Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας κ.λ.π.).

Ταυτόχρονα το Δημοτικό Συμβούλιο, έθεσε τον όρο ότι τα χρήματα της αγοραπωλησίας, θα διατεθούνε αποκλειστικά για έργα υποδομής στην περιοχή του Ριζαριού.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή