Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επένδυση στα Τρίκαλα για την Lidl Ελλάς

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό επενδυτικό έργο ολοκλήρωσε η Lidl Ελλάς το 2017, επεκτείνοντας ένα από τα 4 κέντρα διανομής της, αυτό στα Τρίκαλα και παρουσιάστηκε στα τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη 27 Μαρτίου.  

Εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Τρίκαλα και να γνωρίσουν από κοντά τις διαδικασίες των επιμέρους τμημάτων της αποθήκης, του τμήματος παραλαβών, ετοιμασίας και αποστολών. 

Οι βασικοί λόγοι που αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ήταν καταρχάς η επέκταση της γκάμας φρέσκων προϊόντων που προσφέρουμε στα καταστήματά μας, με αποτέλεσμα να απαιτείται περισσότερος χώρος για την αποθήκευσή τους, αλλά και η πλήρης εξασφάλιση της αλυσίδας ψύξης μας.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καταναλωτών προσφέρουμε σε όλα μας τα καταστήματα μια μεγάλη διευρυμένη γκάμα φρέσκων προϊόντων, από ψάρια, κρέας, πουλερικά, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να μπορούν κάθε μέρα να προμηθεύονται ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα για τη διατροφή τους. Με γνώμονα λοιπόν πάντα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους προχωρήσαμε στην αύξηση χωρητικότητας της αποθήκης. 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή