Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Τρίκαλα

Το… χρώμα της νίκης είδε ο ΑΟ Τρικαλα μετά από αρκετές αγωνιστικές καθώς πέρασε νικηφόρα με 0-2 από το “Μπάμπης Παπαχατζής” επικρατώντας της ομάδας του Νεοχωρίου χάρη στα γκολ των Αλεξίου και Γιοκέ.

Απέναντι σε έναν Διγενή που πάλεψε φιλότιμα αλλά χωρίς επιθετική ουσία, οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Καρανίκα, ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της παλιάς του ομάδας για το 0-1 με τον νεαρό φορ να μην πανηγυρίζει το γκολ.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 35ο λεπτό μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Γιοκέ που μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κουτσόπουλο σφραγίζοντας τη νίκη των Τρικάλων.

Διγενής Νεοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μυλερός (60’ Κουρκουλιώτης), Σταμέκος, Τσιγαρίδας , Βασιλείου (46’ Παναγιώτου), Αυγέρης (60’ Χατζηχαραλάμπους) , Μαχαίρας, Μπασιάκας (31’ λ. τρ. Μαλάκος), Καλτσάς, Λίτσιος(77’ Γόρδιος), Τσιούφης

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σανδραβέλης (46’ Μπραντίστας), Ριζογιάννης, Αγκαράι, Κωστόπουλος , Κρητικός, Αλεξίου, Γιοκέ (90’ Τζιώρας), Λουκάς , Βαταμίδης (67’ Κοντογεώργος), Καρανίκας

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή