Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επί ποδός η Αστυνομία στα Τρίκαλα

Αυξημένα μέτρα τροχαίας και τροχονομικής αστυνόμευσης λαμβάνει το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων λόγω της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και της αυξημένης κίνησης που αναμένεται στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο διοικητής της Τροχαίας Κώστας Κωστακόπουλος, ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο των έκτακτων μέτρων που ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν έως της Κυριακή, ενώ συνιστά στους οδηγούς καθώς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου το τριήμερο της Εθνικής επετείου να είναι αναίμακτο.

Τα μέτρα αφορούν κυρίως αυξημένη αστυνόμευση σε όλο το οδικό δίκτυο με μπλόκα και περιπολίες, τροχονομικούς ελέγχους και ρύθμιση της κυκλοφορίας όπου καταγράφεται συνήθως μποτιλιαρίσματα.

Εκτός των μέτρων που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει, σύμφωνα με την Αστυνομία και απαγόρευση κίνησης φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Στο μεταξύ, αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για την τάξη και ασφάλεια στην αυριανή παρέλαση.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή