Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επί ποδός η Τροχαία Τρικάλων για την εύρυθμη κίνηση στους δρόμους

Στο επίκεντρο οι επικίνδυνες παραβάσεις – Σε εφαρμογή μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κίνηση και να μειωθεί η ταλαιπωρία των οδηγών

Κορυφώνεται σήμερα και μέχρι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η κίνηση των ΙΧ τόσο στο κέντρο των Τρικάλων όσο και στις εισόδους της πόλης.

Ήδη έχουν έρθει αρκετοί εκδρομείς του Πάσχα ενώ παράλληλα αυξάνεται η κίνηση με τους κατοίκους της πόλης να σπεύδουν να τακτοποιήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στην αγορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr o Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, Αστυνόμος Β΄ Κώστας Κωστακόπουλος, ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης των όποιων δυσκολιών προκύψουν συνιστώντας σε οδηγούς ΙΧ και δίκυκλων καθώς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Όλες οι δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός εντός και εκτός πόλης ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία που επίσης έχει αναλάβει δυναμικό ρόλο στην προσπάθεια.

Αλλαγές στη λειτουργία των φαναριών καθώς και διευθέτηση της κίνησης με παρουσία τροχονόμων εννοείται ότι ήδη εφαρμόζονται. Εννοείται ότι στο επίκεντρο με βαριές κυρώσεις θα είναι η επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις όπως οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, υψηλή ταχύτητα, οδήγηση χωρίς κράνος και ζώνες.

Όπως επισημαίνει ο διοικητής της Τροχαίας, η καλή συνεργασία και η προσεκτική οδήγηση είναι τα βασικά ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις και να περάσουμε ανέφελες γιορτές όλοι.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή