Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επί τάπητος ο προγραμματισμός έργων στον Δήμο Πύλης

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πιαλείων
 
Ο  Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων  με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων  των  Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.
Πρώτα συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων και με τους δημοτικούς Συμβούλους, παρουσία των Αρμοδίων Αντιδημάρχων, καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστου Μπακάλη  με σκοπό των προγραμματισμό έργων και την σύνταξη μελετών από την χρηματοδότηση της ΣΑΤΑ 2018.
Οι Πρόεδροι έθεσαν τα θέματα που αφορούσαν στην ζώνη ευθύνης της Κοινότητας καθένας χωριστά.
Το βάρος δόθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Καθημερινότητα με κύριο ζήτημα την καθαριότητα η βελτίωση της οποίας θα αποτελέσει καθοριστική λύση.
Παρευρέθηκαν στην συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας Σωτήριος Αγγέλης, Έργων Κων/νος Ούτρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Μπακάλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Νάκος,  ο  Προϊστάμενος  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης Σπύρος  Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παραποτάμου Παναγιώτης Καλυβιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας Νίκος Λεμονάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας Ευαγγελία Βαμπούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Αθανάσιος Γιαννοτάκης, Σωτήριος Χατζής και Κώστας Πλαστήρας.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή