Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο τις από καιρού υποδείξεις μας προς την Κυβέρνηση

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ., Βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα επεισόδια και το θάνατο μετανάστη στην Πάτρα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Πάτρα μεταξύ μεταναστών και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός εξ αυτών, επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο τις από καιρού υποδείξεις μας προς την Κυβέρνηση.

Γιατί, επί εβδομάδες προειδοποιούσαμε ότι η ανομία που  επικρατεί στο λιμάνι της πόλης, με ομάδες μεταναστών να διαβιούν σε παρακείμενα κτίρια και να συγκρούονται ανεξέλεγκτα, θα οδηγούσε σε μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη. Αυτό είναι κάτι που είχαμε  -μέχρι και χθες- επισημάνει επανειλημμένως και στη Βουλή.

Σήμερα, λόγω της αδυναμίας της Κυβέρνησης να τηρήσει τις υποσχέσεις της για άμεση λύση του προβλήματος και να επιβάλει το νόμο σε όσους μετανάστες τον παραβιάζουν, θρηνούμε μια ακόμη ανθρώπινη ζωή.

Ήρθε η ώρα, όμως, εκείνοι οι οποίοι έσπευδαν, χωρίς ντροπή, κατά το πρόσφατο παρελθόν, να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη από τέτοια γεγονότα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη στην περιοχή του λιμανιού και να αποτρέψει ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον». 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή