Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Επιχείρηση νερό» στην Καλαμπάκα με έργο ελέγχου και καθαρισμού δικτύων ύδρευσης

Απροθυμία ωστόσο από πλευράς εργολάβων της περιοχής να αναλάβουν τις εργασίες

Ένα σημαντικό έργο αναμένεται να ξεκινήσει μετά την έγκρισή του από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων το επόμενο χρονικό διάστημα ύψους 60χιλ ευρώ περίπου.

Πρόκειται για έργο που έχεις ως στόχο την βελτίωση των δικτύων ύδρευσης και θα αφορά στην καταγραφή των πηγών του δήμου, τον καθαρισμό των δικτύων αλλά και τον έλεγχο μέσω εγκατάστασης μετρητών ενδείξεων για την ύπαρξη βλαβερών ουσιών.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος στο Trikalanews.gr το έργο θα καλύψει όλο το εύρος του Δήμου, τα χωριά και την πόλη της Καλαμπάκας με στόχο πάντα οι δημότες να πίνουν ποιοτικό και καθαρό νερό.

Βέβαια, μένει η σύνδεση των καταναλωτών με το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης. Όπως ανέφερε ο κ. Αλέκος, το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν η εύρεση εργολάβου που θα αναλάβει το έργο μιας και υπήρχε απροθυμία στην τοπική αγορά αλλά και σε επίπεδο Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος ωστόσο έχει έρθει σε επαφή με εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και που φέρεται να έχει την πρόθεση να αναλάβει τις σημαντικές αυτές εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν οι συνδέσεις.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή