Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιχειρησιακό σχέδιο πολιτικής προστασίας εντός της πόλης της Καλαμπάκας

Ο Δήμος Μετεώρων στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας έχοντας υπόψη τον επιτυχημένο τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας «Μήδεια», αποκομίζοντας εμπειρία προσθέτοντας και εξειδικεύοντας ακόμη περισσότερο το σχέδιο που εφαρμόστηκε, προχώρησε στην εκπόνηση του σχεδίου πολιτικής προστασίας της πόλης.

Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με τους χειριστές των μηχανημάτων έχει ως σκοπό την έγκυρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Έτσι ο συντονιστής και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Αντιδήμαρχος κ. Θώμος Γεώργιος, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει εικόνα για το που και πως επιχειρεί το κάθε μηχάνημα του Δήμου.

Η πόλη της Καλαμπάκας έχει διαιρεθεί σε 5 τομείς στους οποίους θα επιχειρούν συγκεκριμένα οχήματα ούτως ώστε οι εργασίες να πραγματοποιούνται γρηγορότερα και αποτελεσματικά λαμβάνοντας υπόψη τη στενότητα των οδών, το συνολικό μήκος καθώς και την ποιότητα του οδοστρώματος. Προτεραιότητα πάντα θα δίνετε σε περιοχές όπου συμπολίτες μας χρήζουν άμεσης ιατρικής περίθαλψης ή αντιμετωπίζουν χρόνια θέματα υγείας.

Το παρόν σχέδιο που είναι παρακαταθήκη για τον Δήμο Μετεώρων, θα διαθέτει ακόμα και ασύρματη επικοινωνία των οδηγών με το κέντρο επιχειρήσεων σε περίπτωση διακοπής των τηλεπικοινωνιών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή