Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιχορήγηση επιχειρήσεων της Φαρκαδόνας εξήγγειλε από την Καρδίτσα ο Τριαντόπουλος

Ποιοι Τρικαλινοί και Φαρκαδόνιοι συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Υφυπουργό στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Σε μια μακρά συζήτηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων αλλά και πλημμυροπαθών των Τρικάλων και της Φαρκαδόνας, σε συσκέψεις στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr οι Βασίλης Γιαγιάκος, ο Παύλος Μπεμπές αλλά και οι Πέτρος Παππάς και Χρήστος Τζιώλης από τη Φαρκαδόνα.

Αν και οι διαβουλεύσεις σχετικά με ζητήματα κρατικής αρωγής και μέτρων στήριξης κράτησαν μέχρι αργά, αυτά που προέκυψαν και εξήγγειλε ο υφυπουργός, είναι μεταξύ άλλων ότι ξεκινά το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Φαρκαδόνας και του Παλαμά. Η πλατφόρμα θα ανοίξει ακόμη και μέσα στον Απρίλιο ενώ όπως τόνισε ο υφυπουργός, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και με την ΑΑΔΕ και το Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Επίσης, ανοίγει από τον Ιούνιο το Thessaly Pass. Πρόκειται για ταξιδιωτικό πρόγραμμα με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Τα ζητήματα βέβαια δεν σταματούν σε αυτές τις δύο παραμέτρους. Μόνο η Επιτροπή Συγκρότησης Φαρκαδόνας, κατέθεσε προς συζήτηση 12 αιτήματα τα οποία είναι κρίσιμα για την επιβίωση της περιοχής. Αναμένεται με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης να φανεί πόσο τους ικανοποίησαν οι απαντήσεις του Υφυπουργού.

trikalanews
Author: trikalanews